Rikke Quorning Poulsen

Tlf.: 2830 6597
Mail: rikke@dansktildig.dk

Hvis vi ikke svarer, er vi i
gang med at undervise.
Læg en besked og vi
ringer tilbage.

Om os

Dansk til dig tilbyder specialiserede løsninger til alle udenlandske borgere uanset alder, sproglig baggrund, nationalitet, uddannelsesmæssig eller professionel baggrund. Vi er interesserede i at matche ethvert behov for danskundervisning, og er derfor altid åbne for en snak om netop det behov du som privatperson, virksomhed eller kommune står med. 

Dansk til dig opfylder behovet for et smidigt, fleksibelt og professionelt dansktilbud, der kan startes op med kort varsel, tilpasset den enkelte deltagers ønsker og behov, både hvad angår indhold, tid og sted.

Dansk til dig

Jeg hedder Rikke Quorning Poulsen og er indehaver af Dansk til dig. Jeg har 17 års bred erfaring med undervisning og integration af flygtninge og indvandrere, både i sprogskoleregi, i folkeskolen og fra det private erhvervsliv. Jeg er uddannet indenfor fransk og antropologi, og har desuden taget diplomuddannelsen som underviser i dansk som andetsprog.

Jeg er som person udadvendt og løsningsorienteret, har et godt overblik og følger tingene til dørs. Respekt og tillid er nøgleord for mig i forhold til at løse en opgave, stor eller lille. Hos mig er det borgeren og dennes behov, der er i centrum, og alle opgaver indledes altid med en grundig opstartssamtale.

Kontakt os direkte