Dansk til private

Er du begynder eller øvet på dansk? Er du træt af klasseundervisning med for mange kursister, hvor du ikke får lært nok dansk?

Bliv glad for at tale dansk!

Hos Rikke fra Dansk til dig kan du få undervisning 1:1 eller på små hold. Jeg fokuserer på dig og dine behov og du får masser af taletid, så du hurtigt bliver bedre til dansk.

Undervisningens indhold

Jeg har gået til dansk hos ”Dansk til dig” i et halvt år, og jeg er meget tilfreds! Jeg er blevet meget bedre til dansk igennem Dansk til digs effektive 1:1 undervisning i forhold til traditionel sprogskole i en stor klasse. Hos Dansk til dig har jeg fået en rigtig god forståelse for dansk grammatik samt fået et meget større ordforråd. Med Rikkes hjælp bliver jeg bedre til at tale dansk i min hverdag og jeg føler mig meget bedre tilpas i Danmark nu, fordi jeg bedre kan kommunikere i fx butikker og med forældre i mit barns skole. Min selvtillid er blevet større i forhold til at udtrykke mig på dansk, og jeg føler ikke, at jeg skal undskylde mit danske sprog længere. Sidst, men ikke mindst, har jeg fået mod på at tage en danskprøve og gå videre med uddannelse i Danmark.🇩🇰 Jeg kan anbefale Dansk til dig på det varmeste til alle udlændinge, der er motiverede for at lære mere dansk. Tak til min søde lærer! 🙏🤗

Sandra, Litauen

Kontakt os direkte

Kontakt

Rikke Quorning Poulsen
Tlf.: 2830 6597
Mail: rikke@dansktildig.dk