Dansk på arbejde

Her er fokus på den udenlandske medarbejder, der har brug for specialiseret og skræddersyet danskundervisning, som kan tilrettelægges fleksibelt og efter deltagerens behov. Undervisningen kan foregå på arbejdspladsen eller hos Dansk til dig, Majsmarken 1, 9500 Hobro.

Hvad er medarbejderens og virksomhedens behov? Med baggrund i en grundig visitationssamtale finder vi sammen ud af, hvad der skal fokuseres på i undervisningen: Er det et løft i forhold til udtale og mundtlighed i det daglige arbejde med kunder eller kollegaer? Udvidelse og cementering af arbejdsrelateret ordforråd? Kendskab til dansk arbejdspladskultur? Ønske om at bestå en prøve i dansk? Grammatik og skriftlighed? Eller lidt af det hele?

Mulighederne er mange, og vi lægger en personlig plan, der løbende kan tilpasses nye mål og arbejdsopgaver.

Undervisningens indhold

Pakken inkluderer

Holdstørrelse: max. 10 kursister – Kontakt os for et tilbud

Jeg anbefaler Rikke som danskunderviser. Hun er meget professionel, og hun skaber en meget venlig atmosfære når hun underviser, som hjælp at forbedre læringserfaringen og resultaterne. Hun kunne identificere mine personlige behov og udfordringer med sproget og fandt de mest effektive metoder og øvelser for at arbejde med. Jeg skal lære dansk på et meget højt niveau for mit job og hun er den rigtige person til at hjælpe mig, synes jeg. Jeg bor i Aalborg, men det er bestemt værd for mig at køre til Hobro for at få hende som lærer.

Jose, Spanien

Kontakt os direkte

Kontakt

Rikke Quorning Poulsen
Tlf.: 2830 6597
Mail: rikke@dansktildig.dk